Om Complet Pension

Complet Pension er en professionel og innovativ samarbejdspartner til danske virksomheder, organisationer og medarbejdere. Vi rådgiver, servicerer og implementerer pensionsordninger, sundhedsforsikringer og sundhedsprogrammer i dansk erhvervsliv. Som kunde hos Complet Pension får du ikke blot en firmapensionsordning og en medarbejderforsikring – du får også en professionel sparringspartner, der tager aktiv del i sundhedsfremmende aktiviteter på din arbejdsplads.

Mere end en stemme

Din pensionsrådgiver skal ikke kun være en stemme i telefonen, derfor er det en vigtig del af vores hverdag at besøge vores kunder for at høre, om alt er, som det skal være. I Complet Pension har vi fokus på fleksibilitet og individuel rådgivning i øjenhøjde, på den måde sørger vi for at ordningen er tilpasset den enkelte og alle er trygge og informerede om deres valg.

Forebyg stress og forhøj bundlinjen

Vi er med, når der skal laves en sundhedspolitik og sættes fokus på den mentale sundhed i virksomheden. En sund virksomhed passer på sig selv og sine ansatte. For tilfreds og sunde medarbejdere er bedre arbejdskraft, bedre kolleger og bedre familiemennesker. Og det kan mærkes på arbejdsklimaet, bundlinjen og ikke mindst derhjemme.

4 gode grunde til et samarbejde med Complet Pension

  1. Adgang til konkurrencedygtige forsikringspriser – lave omkostninger lig større opsparing
  2. Personlig rådgivning til alle medarbejdere (face to face)
  3. Hjælp og sparring til at forebygge sygefravær (fordi sunde medarbejdere skaber en sund bundlinje)
  4. Værktøj til at synliggøre pensionsordningen i hverdagen (Pension en naturlig del af personalepolitikken)

Afkast top 3 - en måned

'Mere til dig'

Skandia tilbyder innovative pensions- og sundhedsløsninger til medarbejdere i danske virksomheder.

Vi udvikler produkter af høj kvalitet og lægger vægt på, at vores kunder får mere pension og mere sundhed hos os, end de kan få andre steder.

For som vi siger - 'mere til dig'.